ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ηλεκτρολόγοι

αναλυτική παρουσίαση ηλεκτρολόγων
ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - επισκευές

Electric Express

Η ELECTRIC EXPRESS είναι μια εταιρεία που προήλθε από τη σύμπραξη του Κερασιώτη Σεραφείμ και του γιου του Νικολάου και προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρολογικών έργων.

Ο Κερασιώτης Σεραφείμ ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο χώρο της ηλεκτρολογίας το 1979. Αρχικό αντικείμενο της εργασίας του ήταν η επιδιόρθωση βλαβών και ηλεκτρικών συσκευών. Μετά το 1983 εργάζεται ως υπάλληλος σε διάφορες εταιρείες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων αποκτώντας εμπειρίες. Κάποιες από αυτές δραστηριοποιούνται στο χώρο των οικοδομών, κάποιες σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις ενώ κάποιες άλλες έχουν ως αντικείμενο εργασίας την κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε δημόσια κτίρια όπως το αεροδρόμιο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΔΕΗ ΛΑΥΡΙΟΥ,Ε.Κ.Θ.Ε κ.α.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση μονοκατοικιών και πολυκατοικιών, γραφείων, συνεργείων, βιομηχανικών κτιρίων, χώρων εστίασης, καταστημάτων και περιβαλλόντων χώρων. Επειδή η ηλεκτρολογική εγκατάσταση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφάλεια μας είναι απαραίτητο αυτή να γίνεται με σωστό τρόπο. Στόχος μας είναι η ποιοτική διεκπεραίωση του έργου εξοικονομώντας ενέργεια.

Το προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη υπάρχει στην εγκατάσταση σας ενώ αναλαμβάνει τη συντήρηση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του χώρου σας καθ’όλη τη διάρκεια της έτους. Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κι αν χρειαστείτε κάποια επιδιόρθωση βλάβης κάποιος από το προσωπικό θα παρευρεθεί το συντομότερο δυνατό στο χώρο σας και η εταιρεία θα φροντίσει για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Ηλεκτρολόγοι | All rights reserved